Skip links

Work and Wie?

Work and Joy

Wij zijn Work and Joy. De ideale plek voor een flexibele bijbaan. Een bijbaan waar jij als werknemer gezien wordt, gewaardeerd wordt en waar je echt kunt bijdragen aan de groei van het bedrijf.

Onze visie is dan ook duidelijk: Samen met onze collega’s (Njoyers), die door heel Nederland gave, promotionele klussen uitvoeren, gaan we hard werken, maar net zo hard plezier maken!

Vrijwel al onze opdrachten spelen zich af in het retail landschap. Doordeweeks cross je het hele land door met je eigen auto om promoties op te bouwen bij supermarkten en in het weekend help je mee met het promoten van gave merken.Deze bijbaan past zich aan, aan jouw agenda en niet andersom. Jij bepaalt, wanneer, waar en hoe vaak je voor ons werkt!

4689
uitbetalingen tot 15 april 2021
364
actieve Njoyers
23
nieuwe Njoyers deze week

Onze manier van werken is simpel: Wij gaan op zoek naar de mooiste evenementen, promotieopdrachten en flexibele bijbanen. Onze Njoyers vullen deze in met de bedoeling een onvergetelijke indruk achter te laten.

Work and Joy wordt gevormd door onze Njoyers. Door te luisteren, in te spelen op de behoefte en ambitie van onze doelgroep proberen wij onze opdrachtgevers te selecteren.

Werken voor Work and Joy is vrijblijvend. Je bepaalt zelf de opdrachten die je wilt uitvoeren en wanneer je wilt werken. Zo kun je bij ons elke dag van de week werken, maar ook 1 keer in de 2 weken. Als het maar met een glimlach is!

Niet alleen onze flexibiliteit is een pluspunt. Ook in de portemonnee moet werken voor Work and Joy goed te voelen zijn. Zo houden wij rekening met reiskosten, reistijden en betalen we een hoger uurloon dan gemiddeld. Door het salaris te combineren met toffe winacties, bonussen en gave incentives proberen wij onze successen te delen. En dan vooral met de mensen die de belangrijkste functie hebben binnen ons bedrijf: de promotiemedewerkers.

Om je bij ons in te schrijven ben je maximaal 10 minuten bezig en we betalen elke week salaris uit. Je hoeft bij ons dus niet eerst een maand te wachten tot je lekker kunt gaan genieten van al het moois in de wereld. We heten niet voor niets Work…. and Joy!